суботу, 22 червня 2013 р.

Результати тестування недавно придбаних рибальських речей.

 Сьогодні, нарешті з’явилася можливість виділити трохи часу на риболовлю. Як і планував, сьогоднішній похід на один з найближчих для мене ставків, повністю присвятив тестуванню, не давно куплених мною, матчевого поплавка, жилки (волосіні) та безінерційної котушки. І зараз,  хочу поділитися з Вами результатами цього тестування.

   Спортивний матчевий поплавок  EXPERT Light Vario Match 6Ld.+2g.


  Поплавки польської фірми EXSPERT використовую досить часто. Продукція цієї фірми мені подобається за порівняння ціна -- якість. Не підвели сусіди поляки і в цей раз. Поплавок не погано себе зарекомендував як пролітними даними, так і чутливістю до клювання риби. Хоча, без казусів не обійшлося: після години риболовлі відпала , вклеєна в тіло поплавка, капсула з огрузкою (на щастя -- це сталося на березі). Кілька капель "Суперклею" поправили становище. А взагалі -- поплавком задоволений.

  Жилка  Jaxon XT-PRO premium.

 Жилка (волосінь) японської фірми Jaxon, яку на жаль не вдалось (надіюсь, поки що) перевірити трофейним "рибом" -- теж сподобалась. Єдиний замічений не достаток, як на мене --  втрачає надто великий процент своєї міцності в місці зав'язування вузлів.

  Безінерційна котушка.

 Здивувала "безінерційка".  Не зважаючи на сумнівне походження (скоріш за все -- Китай) та смішну ціну (40 гривень), котушка виявилась досить не поганою, принаймні -- за такі гроші. І хоча до брендованих моделей їй далеко, та для любительської риболовлі -- в повні згодиться. Особливо, для морської рибалки, для якої взагалі не раджу купувати дорогі фірмові вудилища та котушки, оскільки морська вода та пісок -- значно укорочують термін їх служби.


 Загалом, рибалка вийшла не зовсім вдалою. Не ждана гроза заставила поспіхом зібрати свої снасті та речі і тікати до дому. Але, з іншої сторони -- на ставку побував, покупки перевірив -- то й, вже -- добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар